• 04-11-2021
  • Woonkamer

Ijsblauw

Zwart is krachtig, elegant en stijlvol. Voeg je daar ijsblauw aan toe, dan wordt de uitstraling van jouw interieur letterlijk sterker. Blauw staat namelijk voor vertrouwen, zekerheid en stabiliteit. Goede eigenschappen voor een eetkamerstoel of een fauteuil dus. Zorg ervoor dat de toevoeging van ijsblauw subtiel blijft. Een 80% zwart 20% blauw verdeling is hier een prima richtlijn.

Mosgroen

Met mosgroen creëer je een warm interieur. Deze donkere tinten ogen knus, waardoor je je geborgen voelt in je interieur. Als de materialen dan ook nog levendig zijn, wordt de ambiance gezellig. Hout, rotan, leer, maar ook fluweel zorgen voor dynamiek. Wil je letterlijk en figuurlijk jouw donkere meubels opfleuren? Doe dat in de vorm van groene planten. De kleuren zijn prachtig, maar ook de lucht in huis wordt frisser. Je zult zien dat je er een gezonde dosis energie van krijgt. Vooral in de donkere maanden is dit erg fijn om jezelf terug te trekken en op te laden.

Goud en/of geel

Waar geel de eigenschap heeft fris en vrolijk te ogen, krijgt het in combinatie met zwart een heel andere sfeer. Luxe is wat er wordt gecreëerd als je deze twee tinten samen in een ruimte zet. Ook hier is het materiaal een belangrijk element in hoeverre het luxueuze gevoel tot stand wordt gebracht. Gouden accessoires in de vorm van kandelaars en lampen, maar ook salontafels in messing ogen chic. Een gele fauteuil of een geel vloerkleed is daarentegen weer wat frisser en krijgt daardoor een meer artistieke uitstraling.

Geef jouw zwarte meubels pit

Met deze kleurrijke items

-30%

Eetkamerstoel Rob

349,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 279,-
-20%

Wandrek Flo

649,- 519,-
1-5 werkdagen in huis

2,5 Zits Jonas

1.139,-
Mogelijk vanaf 969,-

Tafellamp Devant

85,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

LAAT JE INSPIREREN