• 18-04-2021
  • Woonkamer

Eenheid in jouw interieur

Voor het creëren van een statement interieur waarin contrasten domineren, heb je ten eerste wat lef nodig. Een geheel wit interieur, waarbij de wanden en de vloer bestaan uit wittonen, matcht waanzinnig met zwarte kozijnen die aangekleed worden door donkergrijze gordijnen. En een witte bank staat vervolgens prachtig met een zwarte salontafel. Sfeer en eigenheid vind je terug in gekleurde sierkussens en een laagpolig vloerkleed in dezelfde tinten. Het liefst in een grafische print, waardoor deze een heuse showsteler wordt. En durf ook eens wat kleine bruine ingrediënten toe te voegen, bijvoorbeeld in de vorm van een poef of fauteuil. Want bruin en zwart vloeken allang niet meer.

Alle design fauteuils

Een modulaire bank voor verrassingen

Unieke designs die jouw interieur verrijken met comfort zijn altijd een fijne toevoeging in je huis. Het zorgt er namelijk voor dat jij maximaal kunt ontspannen. Een ruime modulaire bank biedt jou dat relaxte gevoel. Vooral als je er een kiest in een zachte stof met de mogelijkheid om de leuningen mee te laten bewegen in jouw ideale positie. Nestel je in je favoriete positie, plaats de leuning zoals jij wenst en maak het extra comfortabel met een zacht sierkussen in je rug. Jouw loungeplek in huis is gecreëerd door deze eyecatcher.

Daarnaast biedt een elementen bank meer woongeluk. Want je kunt eindeloos variëren in opstellingen. Plaats je een ruime bank midden in je woonkamer, of kies je voor een losse zitplaats zoals die van een fauteuil in combinatie met een tweezitsbank? Door deze creatieve combinaties geniet jij steeds opnieuw van een ‘nieuwe’ uitstraling in de ruimte. Bovendien ook een prima oplossing als er gasten over de vloer komen. Zo kun je extra goed wat afstand tot elkaar bewaren, mocht dat wenselijk zijn.

Ontdek alle modulaire banken

Ronde salontafels, net even anders

Jouw interieur wordt een bijzonder decor als je meubels kiest met unieke details. Een ronde salontafel is extra catchy als de rondingen enigszins vervormen. En het blad uit een ander materiaal bestaat als de voet. Zo ontstaat er een eigenzinnigheid door middel van vorm en materiaal.

Bekijk ronde salontafels

Daarnaast kun je natuurlijk ook meubels een andere functie geven. Een poef kan namelijk prima dienen als salontafel. Kies ook nu voor een variant die afwijkt van het alledaagse. Velvet is helemaal hip en uiteraard comfortabel door de zachtheid van het materiaal, maar geribd velvet naast hip ook wat unieker.

Alle poefs

Microleer als spraakmaker

Een koning onder de kwalitatieve materialen is het duurzame microleer. Dit is een materiaal dat voor 70 procent bestaat uit leer en de rest uit stof. Het zorgt voor een luxe uitstraling, een zachte touch en een aangename prijs. Fijne bijkomstigheid: de keuze voor dit leer is tegelijk heel milieubewust, want het wordt gemaakt van ongebruikte restanten die zijn verwerkt tot een groot bruikbaar stuk.

Kies je voor alleen maar leren meubels in huis, dan kan het wat ‘zwaar’ aanvoelen. Luchtigheid creëer je door de afwisseling in materialen. Hout, stof, leer: het mag allemaal met elkaar gemixt en gematcht worden. Hoe rijker je variatie, hoe rijker de uitstraling.

Alle leren fauteuils

In de details

Hoewel je met een statement meubel een eigen signature kunt toevoegen in je woning, kun je ook met kleine details je eigen stempel drukken op je interieur. Zoals met gekke vaasjes in geinige vormen en opvallende prints die je op tafel of op een opbergkast plaatst. Een leuk detail dat meteen de ruimte meer aankleedt.

Bekijk alle vaasjes

Creëer jouw statement interieur

met onze comfortabele meubels

Fauteuil Ancona

1.339,-
Mogelijk vanaf 1.189,-

Eetkamerstoel Leogang

569,-
Mogelijk vanaf 479,-

Opbergkast Dodici

1.099,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren