• 25-10-2021
  • Stijltips

Minimalistisch fris

In een Scandinavisch, licht interieur zou het een veilige keuze zijn geweest om Ferris een eiken tafelblad te geven. Mooi, maar met een beetje meer lef door middel van een opvallende kleur steelt deze eettafel nu de show zonder schreeuwerig te worden. Het design is namelijk net zo minimalistisch als de rest van het interieur, waardoor het nog steeds één geheel vormt. Over vormen gesproken: ook hier zien we overeenkomsten. Het ovale blad matcht met het vloerkleed en ook in andere woonitems worden subtiele rondingen herhaalt.

Lees meer over woonstijl Clear Ambitions

Kleurrijk klassiek

Past een moderne tafel in een klassieke setting? Absoluut. Dit interieur is één groot statement. Zowel in kleur, in meubels als in decoratie. Door de meubels groots te presenteren, geeft het hen de ruimte om items toe te voegen die verbinding zoeken met deze stijl. Eetkamerstoelen in het betreffende kleurenpallet zorgen dat Ferris door deze setting omarmt wordt. Door het af te stylen met kitscherige accessoires is de moderne eettafel toch weer in balans.

Zo style je je tafel voor sfeervolle momenten

Comfortabel design

Houd je meer van tijdloos, maar spreekt het comfortabele van een modern interieur je ontzettend aan? Ook dan is Ferris your man. Laten we beginnen met het blad. De ovale vorm is prettig omdat je je aan geen enkele hoek kunt bezeren. Daarnaast wordt het tafelen dankzij de ronding als prettig ervaren omdat iedereen elkaar beter kan aankijken. Het onderstel in het midden van de tafel biedt alle benen voldoende ruimte. Style Ferris af met ergonomisch vormgegeven eetkamerstoelen in een neutrale kleur en jouw eethoek is klaar voor heel wat jaren dinerplezier.

Bekijk alle uitvoeringen van eettafel Ferris

Glamoureus strak

Dat moderne meubels soms bestempeld worden als sfeerloos of kil, is in onze ogen niet terecht. Integendeel. Met de juiste combinatie van items en het toevoegen van decoratie kan een strak interieur zelfs een hele fijne, knusse ambiance hebben. Zachte materialen in de vorm van velvet eetkamerstoelen doen bijvoorbeeld al veel, maar ook glasdeco met een luxe afwerking in glanzend parelmoer geven net dat beetje extra.

Bekijk velvet items

Varieer in stijl

met deze woonitems

Verschillende Ferris eettafels

op een rij

Ontdek meer blogs

LAAT JE INSPIREREN