• 08-12-2021
  • Winkels

De gloednieuwe interieurwinkel in Middelburg – die maar liefst twee verdiepingen volop woon- en slaapinspiratie biedt – is dé plek om een persoonlijk droominterieur te shoppen. Klanten worden verrast door een ruim assortiment vol unieke designs waarmee zij hun hele huis kunnen inrichten. Van woonkamer tot eetkamer tot slaapkamer. Compleet in de stijl die bij hen past.

Waanzinnige shopping experience

Met een totale oppervlakte van 2.580 m2 is Goossens wederom groots is in het creëren van een waanzinnige shopping experience. Een stijlvolle inspiratiezone waar wonen en slapen samenkomen, vol duurzame items, verrassende trendkamers en diverse studio’s waar klanten onder andere comfortabele banken, stijlvolle tafels, hoogwaardige eetkamerstoelen en complete bedden vinden, maken deze store tot de plek waar men moet zijn voor een interieur dat bij hen past. Van voorraaditems die snel thuis worden bezorgd tot gepersonaliseerde items waarbij men zelf de kleur, het materiaal en de afmeting mag kiezen. Goossens realiseert iedere woonwens en gaat geen uitdaging uit de weg.

Uitzonderlijk concept: mix van advies en selfservice tools

Uiteraard staan er adviseurs klaar om iedere woon- en slaapvraag van de klant te beantwoorden. En ervaren stylistes gaan graag uitgebreid in gesprek tijdens een 3D interieuradvies. Heeft de klant al gevonden wat hij wil, dan kan hij door middel van selfservice schermen zelf zijn favoriete items personaliseren en bestellen. Bezoekers ontdekken er dus alle ingrediënten voor het creëren van een persoonlijke woon-, eet- en slaapkamer. Deze mix van persoonlijk advies en selfservice zorgt voor een onderscheidend concept. Bart Goossens, algemeen directeur van Goossens: “We zijn blij en trots dat we binnenkort onze eerste inspiration store in Zeeland openen. We willen ultiem woongeluk bereikbaar maken. Nu we neerstrijken in Middelburg, kunnen we niet wachten om de klanten hier te verrassen met al het moois dat we bieden: het beste comfort en een uitmuntende kwaliteit meubels voor de beste prijs, inclusief een groot servicepakket. Ontdek Goossens, de koffie met wat lekkers staat klaar!”

Bezoek Goossens Middelburg

Ontdek meer nieuws en blogs

en laat je inspireren