• 16-11-2021
  • Stijltips

Elegante bank

Kies voor een fenomeen in de vorm van een stoffen bank in een zachte tint die goed matcht bij de robuuste look van de industriële woonstijl. Bijvoorbeeld heel lichtgrijs of -groen. Verrijk deze daarna met stijlvolle kussens in lieflijke kleuren zoals lila of paars en drapeer semi nonchalant een fijn gebreide plaid over je chaise longue voor a touch of elegance. Extra elegantie krijgt de ruimte trouwens ook door de bank te plaatsen op een hoogpolig vloerkleed en er een design lamp naast te plaatsen.

Ontdek alle stoffen hoekbanken

Industriële toevoegingen

Mix deze stijlvolle interieuritems vervolgens met wat stoerdere objecten, zoals een grote salontafel voorzien van duurzaam teakhout. En een donkere leren fauteuil met een zwart onderstel is ook onmisbaar voor deze look. De zwarte stalen kast in de woonkamer kun je weer wat chiquer stylen door er smaakvolle items in te plaatsen, zoals een servies voorzien van een gouden randje of andere gouden woonaccessoires.

Alle houten salontafels

Shop in stijl

-15%

Hoeksalon Jonas

1.699,- 1.444,-

Vitrinekast metal

469,-
1-5 werkdagen in huis

Fauteuil Kick

939,-
Mogelijk vanaf 819,-

Salontafel Otik

419,-
1-5 werkdagen in huis

Industrieel chic in de eetkamer

Leer of kunstleer zijn een must in een industriële woonstijl en dus ook in de industrieel chique ruimte. In de eetkamer kan dit natuurlijke materiaal een statement maken in de vorm van stevige eetkamerstoelen. Groen leer, zwart leer, grijs leer of dit alles in de mix vervaardigt een krachtige uitstraling. Het elegante aspect van de eetkamer wordt vervolgens verwerkt in de eettafel door het tafelblad te voorzien van een visgraatmotief en het onderstel wat te verfijnen. Style vervolgens af met een simplicity kandelaar inclusief kaars en andere classy objecten.

Alle leren eetkamerstoelen

Shop in stijl

Eettafel Carte - Visgraat

1.099,-
1-5 werkdagen in huis

Stoer én klasse in de slaapkamer

Ultiem woongeluk beleef je als je totale woning een eenheid vormt, dus ook de slaapkamer mag dezelfde energie ademen. Ga wederom voor groots, zoals een statement ledikant voorzien van een lichte, zachte stof die je afstyled met sierkussens in luxe prints en fijne texturen. En de toevoegingen van een velvet plaid in een aardetint zorgt voor extra warmte, letterlijk én figuurlijk. Brengt het raw-effect vervolgens aan door middel van zwarte details die je terug laat komen in onder andere een fauteuil en een stoere staande lamp. Verbind het geheel vervolgens met een vloerkleed en diverse groene planten die je door de hele kamer verspreidt en tadaam: je slaapkamer is omgetoverd tot een waanzinnige industrieel chique oase.

Alle gestoffeerde bedden

Creëer zelf een industrieel chique slaapkamer

met deze interieuritems

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren




Blijf up-to-date van de laatste interieurtrends en laat je inspireren: