• 18-10-2021
  • Eetkamer

Comfortabel wakker worden op een luxe barstoel met rugleuning

Ben jij het type dat ’s ochtends nog even wakker moet worden met een kop koffie, ontbijt en wat leesvoer, maar heb je geen tijd om uitgebreid te tafelen? Schuif dan aan op een riante, luxe barstoel die jouw lichaam uitstekend ondersteunt. Comfort is in deze essentieel, want jouw lichaam moet nog even opstarten. Dankzij een zitvlak dat overeenkomsten heeft met een matras, verplaats je je enkel van het ene comfortabele naar het andere. De rugleuning zet je lichaam naar een actieve houding, zodat je niet te lang blijft hangen.

Bekijk comfortabele barstoelen

Lekker knus tafelen met een eetkamerbank

Time for food! Wie heeft er tijdens de lunch geen tafel vol hongerige snoetjes die toevallig allemaal naast elkaar willen zitten? De eetkamerbank biedt uitkomst. Dankzij het metalen onderstel is de bank stabiel genoeg voor een paar kleine wervelwinden en ook het leer kan tegen een stootje. Daarnaast creëer je met een bank een stuk meer zitplekken dan met eetkamerstoelen. En ja, het is ook gewoon heel erg gezellig. Of ze nog aan eten toekomen kunnen we echter niet garanderen ;-).

Bekijk alle eetkamerbanken

Vlot de dag evalueren

Met stip het meest favoriete deel van de dag: de avond. Het moment dat de rush naast je neergelegd mag worden en jouw netjes afgevinkte to do lijst in de prullenbak kan. Het is tijd voor bezinning. Met een borrel en wat snacks aan de thuisbar evalueer je jouw dag met partner en/of vrienden zonder energie te verliezen. Dankzij de zithoogte en de moderne vormgeving blijft jouw (zit)houding namelijk actief. Een voetensteun houdt jouw lichaam in balans en de velvet stof is naast trendy ook makkelijk in onderhoud. Wij zien alleen maar voordelen.

Bekijk moderne barstoelen

Alternatieve zitmeubels

in iedere stijl

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren