• 18-05-2020

Verre landen als inspiratiebron

De grootste inspiratiebron voor een avontuurlijk interieur zijn natuurlijk de verre oorden inclusief adembenemende natuur waar jij graag naar afreist. Hier heb je waanzinnige herinneringen gemaakt die je thuis wil herbeleven. En niet alleen door het opnieuw bekijken van de prachtige beelden die je daar hebt geschoten. Kies daarom voor veel natuurlijke materialen in huis om die avontuurlijke woonbeleving tot leven te brengen. Krachtige houtsoorten zijn fenomenaal voor de eettafel , dressoir en andere meubels. En als stoel zijn rotan eetkamerstoelen perfect, die luxer en comfortabeler aanvoelen door een velvet zitvlak.

Ontdek alle boomstamtafels

Ontwaken in magische sferen

Reizen is betoverend. En die magie wordt versterkt als je ontwaakt in een totaal andere wereld. Dat magische effect creëer je nu ook in je eigen slaapkamer. Met een royaal hemelbed zorg je voor een luxe romantische sfeer, terwijl het robuuste hout de uitstraling een stoer randje geeft. Grote kamerplanten – the more the better – zorgen vervolgens voor die fascinerende junglelook. Het mogen natuurlijk ook kunstplanten zijn. Net zo mooi én extra gemak.

Stijl af met invloeden uit het dierenrijk. Een dierenhuid als vloerkleed is een fijne eyecatcher en een dekbedovertrek met print past ook heel goed.

Alle bedden

Souvenirs tentoonstellen

Je souvenirs-verzameling verdient natuurlijk ook een prominente plaats in huis. Deze staan prachtig in een mooie vitrinekast. Heb je nog wat ruimte over, plaats er dan andere objecten en ornamenten met buitenlandse invloeden bij. Er is keuze genoeg.

Ontdek alle woonaccessoires

Shop avontuurlijke items

Relaxfauteuil Avec

2.399,-
Mogelijk vanaf 1.999,-

ONTDEK MEER BLOGS

EN LAAT JE INSPIREREN