• 01-11-2022
  • Stijltips

1. Een stoffen relaxbank

Dé musthave in je woonkamer is toch wel een comfortabele relaxbank, het liefst een stoffen versie in een basistint die zorgt voor warmte en sfeer in huis. Aan te raden pré: een extra brede chaise longue waar je samen met je favo huisgenoot op kunt plaatsnemen voor een relaxsessie. Succes gegarandeerd!

Ontdek onze relaxbanken

2. Een roomwit vloerkleed

Deze basic is vooral een must voor degene die geen kids (meer) in huis hebben: het roomwitte vloerkleed. Een fijne toevoeging in je interieur omdat zowel de roomwitte tint als een rond vloerkleed de ruimte vervult met een zachte warmte die vooral in het najaar prettig is. Twee in één dus.

Alle ronde vloerkleden

3. De grijze eetkamerstoel

Een populaire tint uit het basic kleurenpalet is grijs. Niet per se omdat je oog er meteen op valt, maar juist omdat ie zo goed mixt in haast ieder interieur. Zo matcht ie goed met allerlei andere kleuren. Grijze eetkamerstoelen aan een houten of zwarte tafel gaan bijvoorbeeld jaren mee, want zo’n combi raakt nooit uit de mode. Trendy maak je de set vervolgens met een catchy vaas, verschillende kandelaars en funky kaarsen in de trendkleuren van dit moment die je snel kunt inwisselen voor andere accessoires, zonder dat het veel kost. Of verras de ruimte met een designlamp voor een cool statement als fijne tegenhanger.

Alle grijze eetkamerstoelen

4. De rechthoekige eettafel

Je eethoek is pas volmaakt met een eyecatching tafel. Die is er in veel soorten en maten, maar de meest verkochte is toch wel de rechthoekige tafel. En wij snappen wel waarom, want de tafel biedt niet alleen genoeg plek voor een lekker diner met vrienden, maar ook is het tafelblad groot genoeg om allerlei moois op te zetten. Kies voor hout: sterk én knap!

Check alle rechthoekige eettafels

5. Een zwarte vakkenkast

We hebben er een aantal in ons assortiment, dus je bent de koning(in) te rijk wat de keuze van een zwarte vakkenkast betreft. Deze smalle variant is al jaren favoriet in zowel grote als kleine interieurs en heeft zijn populariteit inmiddels wel bewezen. Een houten variant is lekker chic, een metalen heeft juist een stoer effect en maakt het complete plaatje een stuk pittiger.

Bekijk meer zwarte interieuritems

Nieuwsgierig naar alle Black Friday deals? Bekijk hier alle deals .

Wil jij jouw interieur vervullen met basics

Shop dan deze items

-25%
Jubileumtopper

Eetkamerstoel Hera

249,- 186,-
1-5 werkdagen in huis

Fauteuil Terra

699,-
1-5 werkdagen in huis

Opbergkast Barcelona

1.399,-
1-5 werkdagen in huis




Ontdek meer blogs

en laat je inspireren