• 06-11-2020
  • Studeerkamer

Verander je eethoek in een thuiskantoor

Een must voor je thuiswerkplek is een luxe eetkamerstoel met wieltjes. Eetkamerstoel Leogang is zo’n stoel en bovendien benoemd tot een Goossens-icoon. En dat is niet zomaar. Dit leren exemplaar biedt namelijk het meest luxe comfort, waardoor niet alleen dineren, maar ook thuiswerken een stuk aangenamer is. De kwalitatieve materialen, hoge rugleuning en prettige armleuningen, zorgen voor de juiste houding tijdens al je werkuren. En door de toevoeging van wieltjes, die zich ook onder je stoel op kantoor bevinden, verplaats je je bovendien een stuk makkelijker. Met Leogang in je home-office, vergeet je haast dat je aan je eigen keukentafel zit.

Daarnaast is deze stoel een genot voor het oog, helemaal in vergelijking met de officiële bureaustoel. Het is duidelijk: Leogang is dé moderne werkstoel voor jouw nieuwe ‘thuiskantoor’, gewoon in je eetkamer. Plaats hem aan een ronde eettafel. Want zo’n ronde variant zorgt er bovendien voor dat je een makkelijker overzicht heb van allerlei documenten, die je duidelijk kunt verspreiden op het blad.

Maak het gezellig met een vloerkleed onder de tafel, dat ook voor warmte zorgt als je er niet van houdt om schoenen in huis aan te hebben.

Alle eetkamerstoelen met armleuning

Extra tip: met de komst van een nieuwe kast of sidetable in huis, creëer je opbergruimte voor het overzichtelijk opbergen van dossiers, ander papierwerk en je laptop. Bovendien is je thuiswerkplek in no time weer de plek om samen met je gezin aan tafel te schuiven voor het avondeten.

Ontdek onze opbergkasten

Boots je werkplek na

Kun jij je moeilijk concentreren aan je eettafel? Boots dan je werkplek na. Misschien heb je nog wel een hoekje in je eetkamer over voor een extra tafel. Zo niet, dan moet je even de boel verschuiven, maar dat is in no time gebeurd. Door een rechthoekige eettafel tegen de muur te plaatsen, ben je minder snel afgeleid door de ruimte om je heen. Voor extra focus kun je zelfs kiezen voor een roomdivider in de kamer, zodat je echt even in je eigen cocon zit én blijft. Een ladekastje heb je ook snel vormgegeven: plaats een bijzettafel met meerdere vakken onder de tafel. Ideaal als extra opbergruimte. Combineer de setting vervolgens met eetkamerstoel Rob. Een armstoel van aaibaar velvet, zodat je extra zacht zit en je geniet van het gewenste comfort van een thuiswerkstoel. Tip: plaats je eethoek dichtbij een raam, zodat je geniet van het licht. Fijn voor het zicht op je thuiscomputer, maar ook een boost voor een blij humeur!

Alle rechthoekige eettafels

Style je nieuwe werkplek vervolgens met fijne bureaudecoratie. Een stijlvolle vaas, een kunstig ornament, een inspirerend schilderij en last but not least: veel planten. Deze deco geven je thuiswerkplek meer sfeer en bovendien zorgt het voor een creatief brein.

Meer bureaudecoratie

Goede verlichting

Ben jij het type dat ’s avonds graag nog een uurtje werkt? Nu het weer vroeger donker is, is goede verlichting een must. Denk er dus aan om een tafellamp op of een staande lamp naast je bureau te plaatsen.

Alle lampen

Waardevolle items

Met deze paar essentiële items is je thuiswerkplek snel vervaardigd. En het voordeel is, dat je de meubels makkelijk een andere bestemming geeft in huis als je weer richting kantoor kunt gaan. De stoel krijgt een mooie plek in je slaapkamer, de bijzettafel staat prachtig naast je bank en de tafel vervangt je huidige eettafel, of sla je op en tover je tevoorschijn als er weer extra visite over de vloer mag komen.

Richt je thuiswerkplek slim in

met meubels die goed zijn voor een gezonde houding

Eetkamerstoel Montana

379,-
Mogelijk vanaf 339,-

Eetkamerstoel Leen

339,-
Mogelijk vanaf 279,-
-25%
Jubileumtopper

Eetkamerstoel Alex

269,- 201,-

Tafellamp Devant

85,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren