• 02-04-2020
  • Woonkamer

Mix geel met goud

Pasen staat gelijk aan de kleur geel. En die kleur staat waanzinnig in jouw lenteproof interieur. Velvet okergele eetkamerstoelen in verschillende designs zorgen voor een warme, zachte uitstraling. Matchende gouden woonaccessoires – zoals deze kandelaars - zetten die warmte extra kracht bij en geven door het verschil in hoogte de tafel een speelse look. Style het brunchdecor af met een zelf geplukt veldboeket. Plaats jouw favoriete gele bloemen en takken in verschillende lengtes wat wilder geschikt in een stijlvolle vaas.

Pastel loves Pasen

De lente vraagt ook om pasteltinten. En dus is een servies in mintgroen, zachtgeel of lieflijk roze een fijne toevoeging op je paastafel. Decoreer je zoetigheden met blauwe besjes en eetbare bloempjes. De lekkernijen zijn dan niet alleen een smaakexplosie, maar op deze pastellen pareltjes óók een mini kunstwerk. Wauw!

Ruimte aan tafel

Het houden van anderhalve meter afstand is makkelijker aan een tafel die je uit kunt schuiven. Hiermee kun je meer ruimte om je heen creëren. Bovendien is zo’n tafel heel handig als je straks wel weer vrienden mag uitnodigen, want met wat extra poefjes tover je binnen enkele seconden extra zitplaatsen. Fijne bijkomstigheid: een uitschuifbare variant biedt ook extra plaats voor de presentatie van je paasbrunch. Een win-win situatie dus.

Musthaves voor pasen

Tafellamp Devant

85,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

EN LAAT JE INSPIREREN