• 01-07-2022
  • Stijltips

1. Maak je zithoek compleet met ronde salontafels

We kunnen er geen genoeg van krijgen. Ronde salontafels zijn tijdloos en passen bij iedere interieurstijl. Plaats de tafeltjes als set van drie bij elkaar of los in de ruimte waarbij de een dient als bijzettafeltje en jouw plant pronkt op de andere. Ronde salontafels mogen dus niet ontbreken in jouw woonkamer. Of wat dacht je van de slaapkamer? Een ronde bijzettafel staat ook prachtig naast je bed als nachtkastje.

Alle ronde salontafels

2. Comfortabele eetkamerstoelen voor jouw eethoek

Stoelen met een comfortabele zit maken jouw eethoek! Denk daarbij aan eetkamerstoelen met een armleuning. Met comfortabele stoelen kun je urenlang eten of borrelen en tijdens het thuiswerken biedt het de juiste ondersteuning voor een actieve werkhouding. Heb je niet zo’n grote tafel? Mix & match dan eetkamerstoelen met én zonder armleuning. Hetzelfde model of onderstel zorgt voor een eenheid.

Bekijk alle eetkamerstoelen

3. Moderne boxsprings

Een boxspring op pootjes geeft het bed een moderne uitstraling. Zeker als dat zwarte metalen poten zijn. Niet alleen de look maakt de moderne boxspring geliefd, maar het exemplaar oogt ook ruimtelijk en er is gemakkelijk onder schoon te maken. Wil je jouw slaapkamer een make-over geven? Een moderne boxspring is op maat samen te stellen en voldoet daarom helemaal aan jouw persoonlijke slaapwensen.

Alle boxsprings

4. Back in the days met retro kasten

Meubels geïnspireerd op het verleden met het design van vandaag de dag. Dat zijn retro meubels. Kenmerkend zijn de hoge pootjes, het gebruik van hout en de simplistische vormgeving. Deze retro meubels zijn gemakkelijk te combineren en geven je interieur een sfeervolle look & feel. Je hebt nooit genoeg opbergruimte, dus een retro kast is een ware toevoeging in jouw interieur.

Naast deze interieur musthaves zijn er nog meer meubels in de SALE.

Ontdek de SALE

Extra voordelig

in jouw interieur

Eetkamerstoel Manzini

369,-
1-5 werkdagen in huis

Dressoir Clear met deuren

1.729,-
Mogelijk vanaf 1.599,-

Eetkamerstoel Manzini

249,-
1-5 werkdagen in huis

Eetkamerstoel Ebi

139,-
1-5 werkdagen in huis
OP=OP

Tv Meubel Austin

679,-
1-5 werkdagen in huis
OP=OP

Opbergkast Austin

1.099,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 799,-

Relaxfauteuil Odder

239,-
Mogelijk vanaf 189,-

Relaxfauteuil Odder

899,-
Mogelijk vanaf 849,-




Meer inspiratie?

Ontdek onze blogs