• 24-12-2018
  • Eetkamer
1202 header blog nieuwjaarsborrel

Ben jij degene die dit jaar de nieuwjaarsborrel inclusief diner mag verzorgen?  Zorg er dan voor dat je gasten heel blij worden van hetgeen wat jij hebt neer gezet: de heerlijkste wijnen en hapjes, een goed diner én een gezellige sfeer in huis. Met onze tips wordt de nieuwjaarsborrel zeker een succes! 

1203 foto 1 blog nieuwjaarsborrel

Tip 1: een mooie tafelpresentatie 

Een lekker diner smaakt nog beter aan een tafel die mooi gedekt is. En omdat de dagen al donker genoeg zijn, willen we het in huis wat gezelliger maken. Dus is de kans groot dat je voor servies kiest dat een lichte kleur heeft. Toch kun je wel degelijk de show stelen met donker servies. Zwart aardewerk kan namelijk juist heel classy staan. Mooie glazen met een werkje erin, geven de je tafelpresentatie nog meer elegantie en zijn bovendien een fijne tegenhanger van het donkere servies. En zorg voor wat groen op tafel. Ook al is kerst voorbij, er gaat niets boven de geur van een paar verse dennentakjes op tafel. 


1204 foto 2 blog nieuwjaarsborrel

Tip 2: de juiste eetkamerstoel 

Wie is uitgenodigd voor het feestelijk inluiden van het nieuwe jaar, komt waarschijnlijk op en top binnen. Het is fijn als je huis dan ook tot in de puntjes verzorgd is. Kan je huis wat meer sparkle gebruiken voor tijdens je nieuwjaarsborrel? Ga dan helemaal on trend het nieuwe jaar in! Kies een oudroze eetkamerstoel die bestaat uit zacht velvet . Velvet is hét meubelmateriaal van dit seizoen en staat bekend om zijn luxe uitstraling. Oudroze is een kleur die de mode momenteel domineert. Kortom: hallo feestelijke sparkle! En door de zachtheid van deze stof, voelt de stoel ook nog eens heel comfortabel aan. Bovendien kun je met eetkamerstoelen zonder armleuningen meer stoelen, en dus ook meer gasten, aan tafel schuiven. 


1205 foto 3 blog nieuwjaarsborrel

Tip 3: een eettafel die je makkelijk schoonmaakt 

Wij willen je even voorstellen aan de perfecte eettafel voor je borrel en diner. Eettafel Vienna is een moderne eettafel met fijne lijnen en slanke poten. Omdat de tafel geen tafelregel heeft, kunnen je gasten ook niet hun knie tegen de tafel stoten als zij hun benen over elkaar willen slaan. Het tafelblad heeft een zijdeglans lak, wat je eethoek een nóg stijlvollere uitstraling geeft. En hebben we al verteld dat hij heel makkelijk met een doekje is af te nemen? Omdat het blad heel glad is, heb je geen last van eventuele houtsplintertjes. 


Tip 4: meer comfort in huis 

Heb je alleen je inner circle uitgenodigd voor een gezellige borrel? Dan kun je hen – naast de borrel en een chique dinertje – trakteren op extra comfort. Door te kiezen voor eetkamerstoelen mét een armleuning wordt natafelen een stuk aangenamer. En met die luxe uitstraling zit het ook wel goed, want het zitvlak van de stoel is van velvet: de stof waar we erg dol op zijn! Omdat het én luxe uitstraalt én zacht zit. 


1206 foto 4 blog nieuwjaarsborrel

Tip 5: je mooiste wijnen presenteren 

En mooie fles wijn of een goeie borrel mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wij maken het mogelijk om ook je borrels met stijl en klasse te presenteren. Onze drie favoriete drankopbergers hebben wij voor je op een rijtje gezet. 


De perfecte meubels voor je nieuwjaarsborrel en -diner:

Eettafel Vienna

749,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 699,-
6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis

Eetkamerstoel Emma

179,-
1-5 werkdagen in huis