• 16-03-2019
  • Woonkamer
1289 - boekenweek - header

Waan jij je graag in een compleet andere wereld door middel van een goed boek? En gebruik je daar iedere vrije minuut voor? Dan is je favoriete week van het jaar vast de Nederlandse Boekenweek, die dit jaar van 23 tot en met 31 maart plaatsvindt. En die toptitels lees je natuurlijk in de beste relaxsessels, want zo wordt jouw leesmomentje nog ontspannener. 

Wij introduceren graag onze vier uitblinkers: de Oase-relaxsessels. Deze serie sessels kenmerkt zich door het hoge comfort en het fantastische design. Onze designers  maken met deze 4 innoverende ontwerpen – lees: slanke modellen - de relaxsessels eigentijds en een musthave voor in je interieur. Genieten van het hoogste comfort is geen guilty pleasure meer, de relaxsessel mag tegenwoordig gezien geworden. 

1290 - boekenweek - foto 1

Relaxfauteuils voor hoog comfort

Met deze comfortabele sessels creëer je een oase van rust. Door een stevige ondersteuning, een zacht kussen en de diverse verstelmogelijkheden neemt jouw lichaam altijd een ontspannen houding aan. En dat zit heerlijk!  Je kunt onder andere de rug- en voetensteun afzonderlijk van elkaar elektrisch verstellen.  En ook de hoofdsteun is  handmatig in je favoriete positie te zetten zodat je nog prettiger leest. 

1292 - boekenweek - foto 2
1293 - boekenweek - foto 4

Customize: wij stemmen de relaxsessel helemaal af op jouw lichaam 

Het hoge comfort wordt onder andere bepaald door onze custom tailoring. Aan de hand van jouw postuur, wordt de sessel door experts afgesteld. Dat maakt de Oase-relaxsessels geschikt voor lange mensen, kleine mensen, slanke personen en voor degene met meer curves. Allerlei technische handigheden zorgen vervolgens voor sublieme luxe. Hoewel het officieel maar 1x per jaar Boekenweek is, is het bij jou iedere week Boekenweek want lezen wordt een nog grotere hobby in deze sessels. 

1294 - boekenweek - foto 5
1302 - boekenweek - later toevoegen

Benieuwd naar al deze handige technische details en meer informatie over customizen. Lees dan meer! 

Uiteraard hebben we nog veel meer (relax)sessels in onze collectie. Op zoek naar iets anders dan de Oase-sessel? 

boekenweek - 1304 - later toevoegen


De ideale boekenkast 

Als fervent boekliefhebber wil je natuurlijk de meest inspirerende of spannende werken netjes opbergen in een mooie boekenkast. Of je nu houdt van een metalen boekenkast, een houten boekenkast, een boekenkast met alleen maar open vakken of juist een kast waarbij lades en vakken elkaar afwisselen, je hebt een ruime keuze uit ons grote aanbod. 


Maak je leeshoek compleet: 

OP=OP

Wandrek Flo

649,-
1-5 werkdagen in huis

Buffetkast Barcelona

1.599,-
1-5 werkdagen in huis