• 18-03-2019
  • Woonkamer
Eetkamerbanken

Als je aan een eettafel denkt, denk je waarschijnlijk  meteen aan eetkamerstoelen. Maar heb je ook eens gedacht aan een eettafelbank? Deze veelzijdige must-have  draagt niet alleen bij aan een praktische indeling, maar creëert ook een stukje extra sfeer. Een eettafel bank is eindeloos te combineren, zet er toffe eetkamerstoelen bij, combineer ze met fauteuils in dezelfde uitvoering of zet aan de andere kant van de tafel nog een eetkamerbank voor een strak geheel. 

Creëer meer ruimte
Waarom nou een eetkamerbank? Het grote voordeel van eetkamerbanken is dat je aan een kant van de eettafel minder ruimte nodig hebt. Zo reken je doorgaans bij losse eetkamerstoelen een meter om de stoel aan en van de tafel te schuiven. Doordat de bank een vast element is, zet je deze op een afstand van ongeveer 60 cm van de tafel. Zo kan je gemakkelijk plaatsnemen en goed bij de tafel komen én bespaar je dus 40 cm aan ruimte.  

Praktische tafelindeling
Eetkamerbanken zijn er in alle vormen en maten. Zo begin je al bij een praktische  2-persoons eettafelbank en kan je uitbreiden tot een royale 4-zits eetkamerbank. Maar wist je dat je voor 5 personen ook heel goed kunt kiezen voor een 3-persoons eettafelbank? Zo vervangt de bank de plek van 3 stoelen, waarbij je 2 stoelen aan de andere kant van de eettafel kunt zetten. Zo kan je gezellig tafelen zonder dat iemand aan de kopse kant hoeft te zitten.  

Eettafel bank kopen?
Er zijn veel diverse kleuren, stijlen en vormen beschikbaar die jouw perfecte match kunnen maken. Ga je voor een klassieke eetbank of kies je voor een stoerdere, industriële look? Bij een industriële woonstijl is eetkamerbank Sturdy de beste match. Heb je een klassieke woonstijl, dan is eetkamerbank Pearl de beste keuze. Bij Goossens hebben we een mooi assortiment aan eetkamerbanken . Een groot voordeel is dat onze eetkamerbanken ook te verkrijgen zijn als eetkamerstoelen. Match eetkamerstoel Sturdy met  eetkamerbank Sturdy en je hebt een prachtige, originele eetkamer set.

Stel je favoriete eethoek samen

6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis

Eetkamerstoel Sturdy

299,-
Mogelijk vanaf 249,-
6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis

Eetkamerstoel Pearl

349,-
Mogelijk vanaf 269,-
6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis

Eetkamerbank Tom

1.149,-
Mogelijk vanaf 799,-
6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis

Eetkamerstoel Tom

583,-
Mogelijk vanaf 419,-
6e gratis
6e gratis
6e gratis
6e gratis

Eetbank Funk

1.049,-
Mogelijk vanaf 849,-

Ben je nieuwsgierig geworden naar een eetkamerbank en benieuwd hoe het zit comfort in het echt is? Neem een kijkje in een van onze woonwinkels en laat je informeren en vooral inspireren over ons divers aanbod aan eetkamerbanken.