• 24-06-2018
  • Woonkamer
Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen 917

Ben je toe aan een nieuwe salon, een bed of wil je misschien de look van je hele woning omtoveren? En wil je dit snel én voordelig doen? Ontdek dan de geheimen van onze showroommodellen...

Onmiddellijk plezier van je nieuwe interieur

Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen 919

Kriebelt het om je interieur te veranderen en wil je geen weken moeten wachten op je nieuwe meubelen? Dan hebben we goed nieuws, want onze showroommodellen kan je direct meenemen! Zo heb je dezelfde dag nog een nieuwe look in huis. En ben je verliefd geworden op die ene zetel? Of ben je er zeker van dat je geen dag langer zonder die prachtige eettafel kunt? Twijfel dan niet te lang, want op=op! 

Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen

Daarnaast heeft elke winkel een eigen voorraad showroommodellen. Perfect dus voor een dagje soldenjagen door het hele land! Maar vergeet niet om met een bus of aanhangwagen te komen, zodat je jouw aanwinsten direct kunt meenemen.

Vind voordelige woonaccessoires

Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen 921

Een interieur is natuurlijk niet af zonder de juiste woonaccessoires. Tussen de showroommodellen vind je de leukste accessoires voor een nog leukere prijs. Snuffel dus zeker eens rond om je zithoek aan te kleden met een leuke vaas, een mooi schilderij of de perfecte kussens.

Kwaliteit staat voorop

Blog - Het geheim om snel en voordelig je interieur te veranderen 923

Goedkoop is duurkoop? Niet bij Goossens! Want de kwaliteit van onze showroommodellen is net zo goed als die van onze ‘nieuwe’ meubelen. Want ze zijn in principe ook gewoon nieuw. Het enige verschil is dat anderen jouw toekomstige meubelstuk al in het echt hebben mogen bewonderen. En omdat veel van onze meubelen stijlvast zijn, passen ze altijd in de laatste woontrends.