• 11-03-2019
  • Eetkamer
1280 - paastafel - header

Heb jij dit jaar familie of vrienden uitgenodigd voor een stijlvolle paasbrunch? Dan wil je ze vast compleet in de watten leggen en hen verrassen met de lekkerste brunchgerechten. Én een mooie tafelpresentatie natuurlijk. Want lekker eten wordt nog smaakvoller in een fijne ambiance. En denk ook aan comfortabele meubels, want een paasbrunch duurt langer dan een gemiddeld ontbijtje. Wij geven je 4 tips voor een succesvolle brunch. 

1281 - paastafel - foto 1

Tip 1: de mooiste bloemen 

Een tip die budgetproof is: geef de paastafel meer kleur met een paar mooie bloemen. Je ziet het verrassende effect van allerlei verschillende kleurrijke bloemen. Geef ook een creatieve twist aan je paastafel door allerlei verschillende bloempjes in diverse vormen en maten te kiezen . Door meerdere vaasjes met een of twee bloemen over de gehele tafel te zetten, ziet de tafel er een stuk feestelijker uit. Wil je meer eenheid creëren? Zorg dan voor bloemen in dezelfde tinten om zo toch die eenheid te behouden.  

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een grote bos groen op tafel waarin alle kleuren van de regenboog, en net dat extra beetje geel, zijn vertegenwoordigd.

1295

Tip 2: stijlvol servies 

Een mooi servies laat je tafelpresentatie meer stralen. Kies voor servies met opvallende prints in lichte kleuren om het voorjaar te vieren. 

1296 - paastafel - foto 3

Tip 3: een grote eettafel 

De tafel moet natuurlijk groot genoeg zijn voor heel je gezelschap om aan plaats te nemen  én  voor al het lekkers wat jij op tafel tovert. Door te kiezen voor een tafel met de poot in het midden, kunnen er meer personen rondom de tafel plaats nemen, zonder dat vervelende tafelpoten in de weg zitten. 

1297 - paastafel - foto 4

Tip 4: comfortabele eetkamerstoelen 

Wil je echt alles uit de kast halen voor je gasten? Comfortabele eetkamerstoelen die aanvoelen als een loungefauteuil mogen dan zeker niet aan je paastafel ontbreken. Door te kiezen voor een stoel met een dikke zitting en een swingpoot kan er mee geveerd worden en dat voelt prettig aan. 

1298 - paastafel - foto 5

Een stoel met een armleuning geeft meer comfort tijdens het natafelen. 

1300 - paastafel - foto 6

Wil je snel nog wat extra zitplaatsen aan je eethoek toevoegen, dan zijn krukjes altijd een goede keuze. Je schuift ze snel bij en je bergt ze gemakkelijk weer op. Of gebruikt ze als bijzettafel in je zithoek. Voor kinderen is dit de ideale zitplek, zo kunnen ze makkelijk op en af klauteren. Want urenlang stilzitten bij de paasbrunch is voor hen immers een behoorlijke uitdaging. 


Meer stijlvolle items voor je paasbrunch:

Eetkamerstoel Steven

269,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 219,-

Eetkamerstoel Sturdy

299,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 249,-

Eetkamerstoel Tom

583,-
Mogelijk vanaf 419,-