• 06-12-2019

Goud geeft glamour. Verrassend genoeg kan je meerdere goudkleurige elementen plaatsen zonder dat je een druk geheel krijgt. Juist doordat je consequent kiest voor één kleur vorm je een rustig geheel. Sfeervolle verlichting en brandende kaarsen doen de rest.

GOLDEN DAYS OF CHRISTMAS: EEN FEESTELIJK KERSTDINER

Met gouden kandelaars, waxinehouders, bestek en feestelijk servies decoreer je een sfeervolle kersttafel. Serveer je bijgerechten in een prachtige gouden schaal en je kersttafel is helemaal voorzien van een feestelijke golden touch. Zet een prachtige blikvanger neer in de vorm van gouden woonaccessoires, of groepeer kleinere decoratie items bij elkaar. Meer weten? Ontdek snel hoe je in 5 stappen zorgt voor een feestelijk kerstdiner.

GENIET NOG MEER VAN HET GOUDEN EFFECT MET TON-SUR-TON

Doordat de gouden accessoires allemaal van een ander materiaal zijn gemaakt en dus een andere structuur hebben, krijg je een gouden ton-sur-ton effect. Zo krijg je een sprekend en sprankelend geheel met een spannende uitstraling. Versier bijvoorbeeld de schouw met verschillende gouden elementen. Met een gouden kandelaar en een gouden spiegel erachter creëer je in een handomdraai een schitterend effect.

CHIQUE KLEURCOMBINATIES

Wil je toch wat afwisselen qua kleur, maar wel een stijlvolle, chique combinatie maken? Combineer je gouden woonaccessoires en tafelaccessoires dan met donkerblauw, grijs of zwart. Door een donkere kleur te kiezen voor je tafellaken, servetten en kaarsen komen de gouden accessoires extra mooi tot haar recht. Ook (room)wit is een prachtige, chique combinatie met goud en geeft een licht maar warm effect.

Shop de mooiste goudkleurige woonaccessoires

ONTDEK MEER BLOGS

EN LAAT JE INSPIREREN