• 23-04-2018
  • Woonkamer
Lekker leven - 757

Thuis is dé plek om je op je best te voelen. Daar waar je heerlijk tot rust komt, geniet en gewoon lekker leeft. Maar verschillende levensfases vragen om verschillende soorten plekken om te ontspannen. Richt daarom je huis in op de meest fijne manier voor jou en je gezin. Denk eens aan een gezellige borrelplek voor je familie en vrienden, een relaxplek om lekker een boek te lezen of een speelplek voor de (klein)kinderen. 

Bourgondische borrelplek

Lekker leven - 758

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Niets is toch fijner dan bourgondisch genieten van lekker eten en drinken? En dat doe je natuurlijk het liefst in een goed gezelschap. Een heerlijke borrelplek in huis is perfect voor dit soort middagen en avonden. Met een grote eettafel creëer je een goede basis, want zo is er genoeg plek voor iedereen! Schuif er comfortabele eetkamerstoelen aan en je eethoek is compleet. 

Lekker leven - 759

Heb je vaak onverwachte gasten? Dan is een eetkamerbank (met of zonder rugleuning!) heel geschikt. Hiermee heb je namelijk lekker veel zitruimte.

973 - Blog lekker leven - extra foto stoelwielen

En is het thuis een heel gezellige boel van komen en gaan? Met eetkamerstoelen met wieltjes bescherm je jouw vloer en verplaats je de borrel net zo makkelijk van de eethoek naar de zithoek. Wat stijl betreft maakt het eigenlijk niet uit waar je voor kiest. Industrieel, landelijk of modern. Of doe eens gek en mix & match met verschillende trends. Zolang je maar geniet!

Rustige relaxplek

Lekker leven - 761

Na een lange dag wil je soms even lekker wegkruipen. Misschien (nog) niet in bed, maar wel net zo ontspannen. In een heerlijke relaxfauteuil of bank met relaxfunctie laat je alle drukte van je wegglijden. Dat klinkt misschien oubollig, maar is het helemaal niet! Want dankzij de vele verschillende ontwerpen, materialen en kleuren, past een relaxmeubel tegenwoordig in elk interieur! Lees je favoriete boek, luister naar muziek of kijk een filmpje op je tablet. Is de accu leeg? Dat is geen enkel probleem! Want met een ingebouwde usb-aansluiting laad je jouw apparaten op terwijl je zelf ook aan het opladen bent. 


Lekker leven - 760

Met een bijpassend voetenbankje maakt het jezelf extra comfortabel. 

Lekker leven - 762

Aan jou nog de taak om jouw favoriete plek in huis te bepalen en in te richten. Onze tip? Lekker licht bij het raam of in de serre, met een mooi uitzicht op de tuin. En vergeet vooral niet om er handig bijzettafeltje naast te plaatsen!

Stoere speelplek

Lekker leven - 764

Sterke en robuuste meubels zijn onmisbaar met ravottende (klein)kinderen in huis. In de meivakantie klauteren ze maar al te graag over stoelen, banken en tafels. Daarom is het fijn als de materialen tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Denk bijvoorbeeld aan hout en kunststof of kunstleer. Maar zorg er ook voor dat de meubels kindvriendelijk zijn en zachte en/of ronde vormen  hebben. Want je wilt natuurlijk niet dat de kleine (b)engeltjes hun hoofd stoten tegen een scherpe hoek van de eet- of bijzettafel. Met ‘flexibele’ meubels maak je in een handomdraai van elke plek een speelplek. Met een uitschuifbare eettafel en een extra hoge kruk (of gewoon een kussen op de stoel) creëer je snel extra knutselruimte voor de jongste tafelgasten terwijl de volwassen nog lekker aan het borrelen zijn.

974 - Blog lekker leven - extra afbeelding

In een mooie rotanmand berg je makkelijk en snel een hoop speelgoed op en een zacht vloerkleed doet prima dienst als speelkleed. En willen ze hun favoriete tekenfilms kijken? Met een bank met losse elementen schuif je ze heel makkelijk dichter bij de televisie en hoeven ze niet op de grond te zitten. Zo kunnen zelfs de kleinste gezinsleden groots genieten!

Meer mooie items om een fijne plek in huis te creëren: 

2 Zits Wout

1.849,-
-25%
Jubileumtopper

Eetkamerstoel Alex

239,- 179,-

Eetkamerstoel Riva

499,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 299,-