• 11-10-2021
  • Woonkamer

De sfeermaker

Deze herken je aan het zachte licht dat het uitstraalt. Deze lamp mag absoluut niet ontbreken in een interieur. Zonder sfeerverlichting is de gezelligheid ver te zoeken en dat is waar het vaak mis gaat. Probeer iedere ruimte dan ook te voorzien van een aantal sfeerlampen. Een misvatting over sfeerverlichting is dat deze niet functioneel ingezet kunnen worden omdat ze te weinig licht geven. Bundelen is daarin de oplossing. Door meerdere hanglampen te clusteren geven ze toch genoeg licht. Die prachtige lampen van rookglas zijn op deze manier dus functioneel én gezellig.

Bekijk rookglas lampen

De blikvanger

De lamp die niet eens aan hoeft om te shinen. Door zijn fenomenale design zijn alle blikken meteen op hem gericht zodra je de ruimte binnenstapt. Een ware eyecatcher dus. Koning van de ruimte. En daarom is het in deze heel belangrijk om niet tot het laatste moment te wachten met het uitzoeken van je verlichting. Met een hanglamp of vloerlamp als pronkitem is het belangrijk om andere woonitems rustig(er) te houden. Zo wordt het niet hysterisch en gaat de aandacht naar het juiste (licht)punt.

Bekijk de design lampen

De finishing touch

De enige soort lamp waarbij het niet erg is dat je tot het laatste moment gewacht hebt. Deze lamp herken je aan zijn rustige, maar sfeervolle uiterlijk die nog wat gezelligheid weet toe te voegen in ruimtes, of een lamp die jouw woonstijl juist enorm benadrukt. Dat hij ook licht geeft is dan mooi meegenomen. Je zou ‘m niet per sé missen als hij er niet was, maar het is wel een fijne aanvulling op het interieur. Vaak is dit de vloerlamp die in een leeshoek staat opgesteld, of de tafellamp die nét dat beetje sfeer geeft op een dressoir.

Creëer sfeer

met deze lampen

Alle design lampen

Ontdek meer blogs

LAAT JE INSPIREREN