• 02-04-2018
  • Slaapkamer

1. Ladekast

Een ladekast is prachtig in haar eenvoud, met verrassend ruime lades om je spullen in op te bergen. Dankzij het zogenaamde ‘push open systeem’ sluiten de lades geruisloos. Zo kun je ’s morgensvroeg ongemerkt je sokken pakken, terwijl je partner nog ligt te slapen.

Ontdek alle ladekasten

2. Commode

Een commode is in vrijwel elke slaapkamer te plaatsen. En dankzij de breedte heb je aan opbergruimte geen gebrek. Vergeet ook niet de bovenkant van de kast te benutten. Bijvoorbeeld voor het stallen van boeken, fotolijsten of andere mooie woonaccessoires.

3. Nachtkastje

Het nachtkastje is echt de blikvanger in jouw slaapkamer. Kies een mooi exemplaar met een open vak. In het open vak is genoeg ruimte voor de items die je graag snel bij de hand hebt. Zoals je favoriete boek, je leesbril of een fijne handcrème. Wil je de look helemaal af maken? Combineer het nachtkastje dan met een bed in hetzelfde design.

Alle nachtkastjes

4. Kledingkast

Een ruime garderobekast is eigenlijk onmisbaar in elk huis. Of je nou een complete inloopkast hebt, of het moet doen met enkel kastruimte in je slaapkamer; de ruimte die je hebt, wil je zo goed mogelijk benutten. Dankzij de handige schuifdeuren, kun je de kledingkast zelfs in de smalste kamer kwijt.

Vind jouw ideale kledingkast

5. Wandrek

Sommige schoenen en tassen zijn te mooi om achter een deurtje op te bergen. Met een open wandrek stelen jouw mode items de show! Voeg enkele woonaccessoires toe en jouw pronkkast is compleet. Extra voordeel: een open wandkast neemt optisch niet zoveel ruimte in. Je slaapkamer oogt hierdoor ruimtelijk.

Ontdek alle wandkasten




Meer inspiratie?

Ontdek onze blogs