• 02-04-2018
  • Woonkamer
679

Een kast is onmisbaar in jouw interieur. Deze zorgt voor een statement in je woonkamer en is bovendien ook nog eens heel praktisch. Welke kast het beste bij jou past, hangt af van waar jij je kast voor wilt gebruiken.  Houd je van mooie trendy accessoires en wil je die graag etaleren? Dan is een open wandmeubel een goede keuze. En als je dol bent op het verslinden van boeken wil je je favorieten natuurlijk een prominente plaats geven in een mooie boekenkast. 

Kies de uitspraak die het beste bij je past en ontdek welke kast bij jouw woonbehoefte past. 


Welke kast past bij jou? Nummer 2

“Ik zoek een kast waarin ik veel uit het zicht kan opbergen zodat mijn huis in een mum van tijd netjes is opgeruimd.” 

De kast die bij jou past moet genoeg opbergruimte bieden zodat jij al je spulletjes die je graag uit het zicht wil hebben, hier netjes in op kunt bergen. Wat dacht je van een opbergkast met meerdere grote vakken die voorzien is van stevige planken en wordt afgesloten door meerdere deurtjes? Perfect voor verzamelaars, hobbyisten en gezinnen met kleine kinderen. Want die verzameling, hobbymateriaal en speelgoed is snel opgeruimd, nog voordat de kinderen in bed liggen. We hebben deze kasten in diverse uitvoeringen: van eikenhouten varianten in mooie natuurtinten tot hoogglans lak kasten. Wij tippen Verona, Bjarte, Quartz en Belleville. Welke is jouw favoriet? 


Welke kast past bij jou? Nummer 3

 “Ik wil een kast waarin ik spullen kan opbergen, maar waarin ik ook mooie accessoires kan laten zien.”

Jij wilt al het mogelijke uit je kast halen. Je vindt het leuk om je woonkamer gezellig te maken met mooi servies, prachtige foto’s en trendy accessoires die je kunt etaleren in je kast. Maar daarnaast omarm je ook de praktische kant van dit meubel. Want hoe mooi een kast ook is, je vindt het vooral een fijn exemplaar omdat hij veel opbergruimte biedt. Wat jouw kast moet hebben? Veel lades en opbergvakken die afgesloten worden met deurtjes zodat je rommel weg kunt werken, maar ook glazen deurtjes waarachter je je mooiste foto’s, accessoires en andere accessoires kunt plaatsen. Want niet alles in huis moet weggestopt worden natuurlijk. 

Een mooie buffetkast zoals Hampton, Roots of Marseille is daarom een prima optie voor jou. En wat dacht je van vitrinekast Roel? Die is verkrijgbaar meerdere maten en in maar liefst 6 kleuren. Je kunt deze dus zelf customizen en hierdoor past ie altijd in jouw interieur. 


Welke kast past bij jou? Nummer 4

 “In mijn woonkamer is geen plek voor een hoge kast, ik wil een kast waardoor de ruimte luchtig blijft.” 

Je hebt niet veel plaats in je woonkamer, maar wilt wel een kast waarin je het een en ander kunt plaatsen. Een dressoir is daarom een goede keuze. Omdat deze vaak niet hoger is dan de eettafel, blijft de ruimte luchtig en wordt de woonkamer niet ‘dicht gebouwd’. Het leuke van een dressoir is dat deze gedecoreerd kan worden met vaasjes, potten, schilderijen, fotolijstjes, kaarsen, noem maar op. Zo wordt je dressoir een fijne eyecatcher in huis. Leef je uit! 


732 - Welke kast past bij mijn interieur

“Ik volg de trends op de voet. Hippe accessoires wil ik dan ook graag laten zien in een kast die de show steelt.”

Jij vindt het leuk om met interieur bezig te zijn en woontrends op de voet te volgen en door te vertalen in jouw woning. Een kast moet daarom genoeg open vakken hebben voor de leukste accessoires.  De ene keer vul je de vakken met leuke potten en planten, mooie schilderijtjes en letterborden.  Later vervang je deze items door mooie vazen en fijne familiekiekjes. Zo krijgt je woonkamer iedere keer opnieuw een andere uitstraling, terwijl je steeds dezelfde kast gebruikt.  Investeer daarom in een mooie kast die perfect bij jouw woonwensen aansluit. 

Welke ruimtelijke kast past het beste in jouw  interieur? Reims, Blake of een van onze Vik-kasten?


Welke kast past bij jou? Nummer 5

“Ik ben een echte boekenwurm. Daarom wil ik een kast waarin ik al mijn favoriete titels kan zetten.”

Jij verslindt boek naar boek. Nee niet op de e-reader, het liefst heb jij gewoon een exemplaar in je handen. Romans, chicklits, biografieën, detectives, gedichtenbundels… misschien zelfs wel filosofische boeken. Maar waar laat je al die boeken? In ieder geval niet in een doos op zolder. Geef de meest mooie boeken een plekje in jouw woonkamer. Dat doe je heel gemakkelijk door ze in een boekenkast te zetten. Bij ons vind je boekenkasten in allerlei soorten, maten en kleuren. Wat vind je van boekenkast Heritage? Of Rocheville? En ook boekenkast Hampton en Max zijn een goede aankoop voor echte boekenwurmen. 

Staat de boekenkast eenmaal in je woonkamer, dan rest alleen het ordenen nog. Want doe je dat op schrijver, genre of op kleur? 


733 - Welke kast past bij mijn interieur

“Ik wil een kast waarmee ik ruimtes kan scheiden.”

Heb jij een open keuken, maar wil je je keuken juist scheiden van je zithoek? Dan hebben wij de oplossing voor jou: plaats een roomdivider. Door een kast met diverse open vakken de plaatsen houdt je de ruimte luchtig, maar deel je een ruimte op in twee ruimtes. En in die open vakken is genoeg plaats voor mooie spulletjes, zodat je de meest trendy accessoires hierin kunt plaatsen en je huis meteen meer sfeer krijgt. We hebben roomdividers in alle soorten en maten. Hoog, laag, smal, breed. 

Onze favorieten zijn roomdivider Zen, boekenkast Heritage, wandmeubel Vik of kast Vik. Welke zie jij al in jouw huis staan?