• 22-07-2020
  • Eetkamer

Ronde vormen

Een ronde eettafel is perfect als je kids hebt die graag rondrennen in huis. Deze tafel heeft namelijk geen scherpe hoeken waar zij zich aan kunnen stoten. Daarnaast is een ronde tafel extra knus: iedereen kan elkaar aankijken en dat is tijdens het ontbijt, diner of het spelen van een spelletje wel zo gezellig. Een ander voordeel is dat een ronde tafel minder ruimte in beslag niet, waardoor er meer speelruimte over blijft voor jouw kinderen. Is het tafelblad toch wat te klein? Kies dan voor een ovale eettafel , hier schuif je ook gemakkelijker wat stoelen bij voor meer zitruimte.

Alle ronde eettafels
Kindvriendelijk tafelen desktop - 2006

Maak het jezelf gemakkelijk

Ben je vaak met je kinderen aan het knutselen aan tafel maar kom je wat ruimte te kort? Geen probleem! Kies voor een uitschuifbare tafel. Zo kan jij wanneer het nodig is, het tafelblad eenvoudig groter maken. Dit is natuurlijk ook handig als je regelmatig eters over de vloer hebt. Op de kop is dan gemakkelijk nog een kinderstoel te plaatsen.

Kids proof eetkamerstoelen

Kinderen kunnen nog wel eens morsen, maar dat is helemaal niet erg als je stoelen hebt waarvan de bekleding eenvoudig is schoon te maken. Denk aan leren eetkamerstoelen of een eetkamerbank . Een andere optie zijn stoffen eetkamerstoelen. Als je jouw stoffen eetkamerstoelen écht goed wilt beschermen kan je deze laten impregneren met onze cleantex vlekkenspray. Hierdoor trekken vlekken nooit in de bekleding en zijn klanten altijd verzekerd van schone meubels.

Onderhoudsadvies stoffen meubels

Vriendelijk oppervlakte

Een eettafel met een glad oppervlakte is knutselvriendelijk. Als je op zoek bent naar een eetkamertafel die knutselvriendelijk is, kies dan voor een eetkamertafel met een glad oppervlakte. Het liefst met een zogeheten ‘soft touch lak’. Dit is een laklaag met een mooie natuurlijke, matte afwerking. Ook een eettafel met een glansplaat is een optie. Na het knutselen poets je alles in één keer weg met een vochtige doek. Opgeruimd staat netjes!

Kindvriendelijke meubels

Voor jouw eethoek

Eettafel Zida ovaal (extra dik blad)

819,-
1-5 werkdagen in huis

Eettafel Bjarte

1.029,-
Mogelijk vanaf 999,-
-20%
OP=OP

Eetkamerstoel Trin

99,- 79,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren